perjantai 3. heinäkuuta 2009

66kg...ihanaa. Huomenna kenties vähemmän? Olen tänään pyöräillyt 1,5h, rullaluisellut puoli tuntia, juossut tunnin ja olin salilla 30 min. Hullua, tiedän...tähän sopii biisi Hurt, Johnny Cash.

"I hurt myself today. To see if I still feel. I focus on the pain. The only thing that's real."

10 kommenttia:

j kirjoitti...

Moii !
Lähdin melkeempä samasta painosta, tosin maaliskuussa, nyt paino on siinä 67-68 :S Tavoitteet on kans täysin samat! : D Aina ku oon saanu painon johonki 66, niin tulee kauhea himo syödä ja sitte syön iha liikaa ja taas vaaka näyttää samaa ku aiemminki :( Masentaa ja vituttaa :s heinäkuun lopussa painan alle 65 !

Sumu kirjoitti...

Siihen mäkin pyrin! :) Nyt taas tuli takapakkia, viikonlopun jälkeen tuli morkkis eräästä tapahtumasta ja mussutin koko vitun sunnuntain ja maanantain. Nyt joku 68. Nesteitä varmaan osa, mut silti. :S

j kirjoitti...

Joooo :) Mulla on menny viimene kuukausi ihan penkin alle, ja en oo laihtunu yhtää (pikemminki lihonu) mutta nyt taas sain motivoitua itteni kunnolla ! Millon sulla ois suunnitelmissa saavuttaa tuo 60kg ?

j kirjoitti...

Ainiii, kuinka pitkä olet?

Sumu kirjoitti...

Mä olen 173 cm. Ja elokuun alussa piti olla 60 kg. Nyt se ei taida olla enää mahdollista, joten elokuun loppuun menneessä yritän sen saavuttaa. :)

Sumu kirjoitti...

Oletko sä itse millä aikataululla liikkeellä? :)

j kirjoitti...

No mietin tänää tota aikataulua vähä uusiks, ku tosiaa nyt kuukausi menny nii huonosti :s Tota elokuun lopus 60kg mietin kans =) Kuulostais hyvältä, mutta mielummi aikasemminki :D Oon syöny tänää vaa aamulla ennen 8 rasvattoman jogurtin ja yhden leivän, lisäks join päivällä töissä kupin kahvia ja vettä oon juonu aika paljo. Tekis kauheesti mieli syödä jotai mutta sen jälkee vitutus ois nii suuri että taidan jättää välii...

Sumu kirjoitti...

Annahan kuulua itsestäs jatkossakin :) Jos silt tuntuu niin sirpale86@gmail.com osoitteeseen saa laittaa postia ja kuulumisia :))

j kirjoitti...

joo :) itseasiassa tein eilen oman blogin iha itsekurin ylläpitoon :--D http://j-approval.blogspot.com/

Anonyymi kirjoitti...

vautsi mitkä saavutukset! ;o